LINE UP EDITIE 2

KLIK OP FOTO'S VOOR INFO EN IMPRESSIES PER ARTIEST

SFEER IS ALLES BEPALEND BIJ MUSIC BITES. MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR EXCLUSIVE LIGHTING

ZIE HIERONDER IMPRESSIES EDITIE 2021

MUSIC BITES

 

In het negende jaar van haar bestaan ging Verse Helden dit jaar van start met een nieuw concept, naast de bestaande concepten.
De basis van elk concept blijft hetzelfde:
laagdrempelig een mooi podium bieden aan vooral nieuwe muzikanten of muzikanten in een nieuwe fase van hun ontwikkeling.
Voor dit nieuwe concept is een samenwerking gevonden met restaurant De Huyskamer in Gilze.
In de zomer, op zondagavond, konden wij de hele avond beschikken over de prachtige parkachtige tuin
om daar akoestische muziek in sfeer van het restaurant weg te zetten.
Het eerste jaar met dit nieuwe concept werd uitgevoerd op zondagavond, 29 augustus.
Vanaf 19.00 uur live muziek onder het genot van een hapje en een drankje.

Muzikale invulling Music Bites

Er werd begonnen met twee optredens van echte Verse Helden: Veerle en Roos, beiden jonge meiden die voor de eerste keer het podium mochten betreden. Spannend voor hun, voor het publiek meer dan de moeite waard.

Queen-Zhanel, kreeg landelijke bekendheid met haar optreden als 9-jarige bij de recente Voice Kids, waar ze het publiek betoverde met haar energie, vrolijkheid en talent.

Undefined: Een meerstemmige zanggroep, bestaande uit 4 zangeressen, begeleid door piano en contrabas. Een ware verrassing, gekenmerkt door een diversiteit aan muziekgenres.

Geejee:  haalt zijn inspiratie uit persoonlijke observaties en verwondering. Puttend uit een bloemrijk vocabulaire levert dit teksten met een glimlach op waarin de luisteraar de wereld om zich heen en wellicht zichzelf herkent. Ook met de instrumentenbeheersing zit het helemaal goed waardoor Gertjan een mooie-liedjes schrijver met een onderhoudend verhaal is.

Trainhopper: Een enthousiaste jongeren band, die hoopt in de toekomst feestzalen, cafés en parken plat te spelen. Bij Music Bites presenteerde ze zich akoestisch. Ook dat was genieten.

Underdog: Ervaren allround pop/rock coverband die deze avond uit hun comfort zone kwam door een akoestische setting weg te zetten. Of … …  …  ze konden het niet laten om toch ook even ouderwets uit hun dak te gaan?

De Huyskamer Gilze

In het centrum van Gilze vind je restaurant De Huyskamer.
Hier geniet je dagelijks van een heerlijke lunch, borrel of diner.
Beleef onze huysgebrande koffie of proef onze bijzondere wijnen & bieren. Heerlijk!
Alle gerechten worden in eigen keuken bereid met verse en lokale ingrediënten.
Bij De Huyskamer draait alles om aandacht. Of je nu komt voor een snelle, perfect bereide tournedos of voor een avond lekker lang tafelen,
wij zorgen voor een ongelofelijke beleving!

PODIUM VOOR MUZIEKTALENT