Locatie: de Huyskamer Gilze

Info en impressies Live acts in onderstaande volgorde

SAM GROENENBERG

De 12-jarige goedlachse Sam Groenenberg uit Tilburg is absoluut de jongste op het podium maar hij heeft zeker al de nodige ervaring.

Sinds anderhalf jaar treedt hij regelmatig op in de regio en afgelopen januari heeft hij ook zijn tv-debuut gemaakt tijdens de talentenshow “Ministars” van SBS6 waarin hij een video”duet” mocht zingen samen met zijn idolen “The Beatles”.
En onlangs won hij de scholieren-talentenjacht “Tilburg’s got talent”

Dat Sam muzikaal is, was al vroeg duidelijk; als peuter probeerde hij al overal muziek uit te krijgen. Op zijn 8e kreeg hij zijn eerste gitaar en dit bleek een schot in de roos. Hij heeft zijn gitaar vastgepakt en nooit meer losgelaten. Zijn droom is om later als muzikant zijn geld te verdienen.

Op het podium wisselt Sam nieuwere muziek af met nummers uit de jaren 60/70. Een opvallende keuze voor een jongen van zijn leeftijd, zoals Sam zelf zegt: “vroeger maakte ze nog ECHTE muziek. Tegenwoordig komt het grootste deel uit de computer”!

Naast covers laat hij steeds vaker zijn eigen muziek klinken want ook het schrijven van eigen muziek gaat hem al goed af.

Met zijn innemende persoonlijkheid, zijn muzikaliteit en verrassende muziekkeuze weet hij het publiek altijd voor zich te winnen. Maak kennis met Gewoon SAM!

Link naar optreden Gewoon Sam! – Music Bites 2023

—————————————————————————————————————————-

NINA PALOUZA

Hay! Ik ben Nina Farla, ook wel Nina Palouza genoemd. Ik ben 29 jaar en kom uit Zevenbergen.

Muziek is als een leidraad door mijn hele leven. Als ik muziek ging maken en ging zingen sloot ik mezelf op in de kamer zodat niemand het hoefde te horen.

Uiteindelijk toch de drempel overgestapt toen ik Rob leerde kennen van Lot & Fields. Toen ben ik uit de comfort zone gestapt en dat gaf een kick. Ik wilde nog meer met muziek bezig samen en SAMEN met andere mensen muziek maken. Sindsdien heb ik 2 keer op een podium gestaan met een paar nummertjes uit verschillende genres. Optreden blijft spannend, maar ik geniet er enorm van.

Link naar optreden Nina Palouza – Music Bites 2023

—————————————————————————————————————————-

JACQUELINE & COMPANY

Een jaar geleden vroeg Jacqueline aan haar bonuszoon Daniël om haar te begeleiden bij een benefietconcert voor Oekraïne. Arnoud hoorde hen repeteren in de tuin en vroeg of hij zijn bas mee kon nemen en meespelen. Zogezegd, zo gedaan. Een Cajon of drum zou het compleet maken en daar kwam Jan om de hoek kijken. De vier muzikale vrienden delen hun interesse in classic popnummers die ze in een ietwat ander jasje steken; jazzy, ritmisch en herkenbaar.

Inmiddels is niet alleen hun repertoire aan het groeien maar ook hun samenspel. Zorgeloos samen gezellige muziek maken dat is hun instelling.

Terwijl de heren de ritmische klanken laten horen, charmeert Jacqueline het publiek met haar warme jazzy sound. Ze genieten zichtbaar als publiek de nummers herkennen en meezingen én …. er mag gedanst worden!

Link naar optreden Jacqueline & Company – Music Bites 2023

—————————————————————————————————————————-

RADIX POINT

Hedde gij zin in een lekker stevig stukske muziek?

Mooi, wij ook!

Wij zijn Radix Point, een vierkoppige hardrock coverband uit Bavel. Dat zijn 3 neven en nog een briljante maat. In de wieg lagen wij al met elkaar te rocken! Wij zijn opgegroeid met muziek van Metallica, ACDC, Lenny Kravitz, Nirvana en nog velen anderen. Wij zullen ons best gaan doen om deze rock goden te evenaren! Tot dan hè, Cheerssss

Link naar optreden Radix Point – Music Bites 2023

—————————————————————————————————————————-

THE HEATH

Een MultiCulti band met als bindende factor de muziek.
Die enthousiast en bevlogen het publiek wil entertainen met goede muziek

Met meer dan 50 nummers op het repertoire uit verschillende decennia en muziekgenres is deze band een allround band die al zeker 10 jaar met elkaar en sinds 2016 onder de naam The Heath samen speelt.

Het genre is Pop Rock maar ze maken regelmatig uitstapjes naar genres als Funk, Soul, country en reggae.

Met andere woorden deze band zal zeker niet misstaan op uw evenement of feest.

 

De band bestaat uit:

 

Margret Balentien – Lead zang

Peter Cornelissen – Lead gitaar

Marcel van der Hoff – Gitaar

Carlo Haarbos – Bas en zang

Martin Veenstra – Toetsen

John Mathon – Drum

Maarten de Bruin – Sax – percussie –

zang – mondharmonica

Link naar optreden The Heath – Music Bites 2023

—————————————————————————————————————————-

GREENLIGHT

GreenLight is dé Disco Coverband van het zuiden! Zij voorzien ieder feest van ultieme, dansbare Disco klassiekers. GreenLight brengt het publiek een gezonde portie Disco Fever. Een feestje? Gegarandeerd! Stilstaan? Geen optie! Een show van GreenLight moet je gezien hebben. Dus wees welkom en follow the call of the Discoball!

 link naar optreden Greenlight – Music Bites 2023

 

Music Bites 2023 Totaal

 

link naar YouTube playlist Music Bites 2023 totaal

EVENT LOCATIE: DE HUYSKAMER GILZE