MUSIC BITES - ZONDAG 4 SEPTEMBER 2022

LEONIE MARIJNISSEN

IMPRESSIE LEONIE MARIJNISSEN

Als klein meisje was Leonie (nu 25) al op het podium te vinden. Zo klein als ze was stond ze al voor een publiek te zingen en te dansen. Leonie is begonnen met het volgen van danslessen. Toch was dansen alleen niet genoeg. Ze besloot om te auditeren voor de musicalvereniging New Art School en werd aangenomen. Hier heeft Leonie mooie rollen mogen spelen en is de passie voor musical gegroeid. Tijdens haar middelbare schooltijd besloot ze dat ze zich verder wilde ontwikkelen in het musical-vak. Ze deed auditie bij de MusicAllFactory jongeren en werd aangenomen. Op haar achttiende besloot ze om de stap naar de MusicAllFactory volwassenen, ook hier werd ze aangenomen in het eerste jaar.

Naast alle lessen heeft Leonie ook mooie zang en acteer gerelateerde klussen mogen uitvoeren. Zo heeft ze voor My Greatest party gewerkt als prinses Anna. Daarnaast heeft Leonie ook muziek en acteerlessen gegeven aan basisschoolkinderen en tijdens de coronacrisis is ze werkzaam geweest als zangeres bij vele zorginstellingen.

In de toekomst wil Leonie op het podium blijven staan, maar dan professioneel. Zingen, dansen of acteren maakt haar niets uit als ze maar een publiek een mooie tijd mag bezorgen.