Line up

start programma 20.00 uur

 

 

Cloudz

In 2017 vond een talentenjacht plaats onder diverse schoolbands uit Tilburg en omgeving. De band Cloudz, welke daar mee deed namens het Willem II college, kwam hier als winnaar uit de bus.

Cloudz speelt zowel covers als eigen nummers. Super knap voor een jeugdband met 13 tot 15 jarigen.

Deze zeven koppige band  bestaat uit :
– Alida                   electrische gitaar
– Rosa                   basgitaar
– Rona                   piano, mandoline, ukelele
– Marieke             piano
– Sjors                  zang
– Ana                     drums, zang
– Claudia               viool

Fresh Connect I

Marlou (11 jaar, zang) en Ramon (15 jaar, gitaar)  zijn de jongsten en mogen vervolgens op het kleine podium. Zij worden ondersteunt door Moniek (zang) en Jordi (gitaar).
Fresh Connect is samengesteld uit leerlingen van een regionale muziekschool

Faith

Faith is een beginnende pop/rockband die vooral nummers covert maar momenteel ook bezig is met het maken en schrijven van eigen muziek. Faith bestaat uit 5 muzikanten:
– Mike Jorissen                  lead gitarist
– Bram Gommers              slaggitarist
– Rick Ruijzenaars            bassist
– Dennis van Beers           drummer
– Joyce Braspenning        zangeres

De leeftijden zitten tussen 13 en 19 jaar, er kan dus gesproken worden van een erg jonge Verse Helden band

 

Fresh Connect II

Moniek (zang) en Jordi (gitaar), een gelegenheidsduo van een muziekschool, spelen samen enkele covers op het akoestische podium

Verse Helden Band

Deze vaste begeleidingsband van Verse Helden begint al naam te maken als band die onze locale Verse Helden muzikaal kan ondersteunen.
De bezetting van deze Verse Helden band is dit jaar gewijzigd. Thomas Botermans is toegetreden als toetsenist, Thomas neemt ook maar even voor een aantal nummers de baspartij voor zijn rekening. De vast Bassist Job zit even in de lappenmand.

Verder bestaat de band uit gitarist Bjorn Geerts en drummer Jelmer Kokx

Lokale vocale talenten die dit jaar zullen optreden zijn : Nienke de Vet, Renske Gosens, Pippie Donker, Sanne van Hellemond, Marielle Gosens.

Zij zullen o.a. nummers ten gehore brengen van Anouk, Krezip, Ilse de Lange en vele anderen

K.EPL.R

K.EPL.R Classic Rock Projects is een band die jaarlijks classic rock songs interpreteert, registreert en vertolkt. De muzikanten weten ‘hun helden’zo dicht mogelijk te benaderen bij het vertolken ervan.

De keuze van hun materiaal komt voort uit de passie van de deelnemende muzikanten. Het materiaal stamt in de regel uit de periode eind jaren 60 tot jaren 80. De keuze van K.EPL.R heeft een sterk progressieve feel.

In het sterfjaar van David Bowie brengt K.EPL.R een hommage aan de grote Britse muzikant met een muzikale show. K.EPL.R is in staat een afwisselend en gevarieerd programma met Bowie hoogtepunten te brengen

K.EPL.R gaat ons lekkere, herkenbare en afwisselende classic rock brengen op deze avond

 

 

Little B.U.G.

Dit gelegenheidstrio, met Jim op gitaar, Neil  op toetsen en Rosa de zang, met dus een aanzienlijk Gils gehalte, zal een akoestische setting wegzetten op het kleine podium. Zij gaan ons vast met iets heel moois verrassen.

WASKO

Mix een doorgewinterde gitarist die zijn wilde krulharen nog niet is verloren met een jonge hond die alleen geïnteresseerd is in rock and roll, the blues, Whisky, meisjes en basgitaar. Voeg hier aan toe een semi-linkshandige swingende funk drummer en een dolenthousiaste zanger met acteertalent.

Resultaat…..? De ultieme Boyband nieuwe stijl

Paul, Pim, Niels en Harm.  Deze jongens, die hun sporen inmiddels een beetje in de muziek scene verdiend hebben, zijn tot de conclusie gekomen dat een coverband alleen niet meer genoeg was. Wat in 2010 begon met voorzichtige optredens is inmiddels uitgegroeid tot een act van formaat die van het podium afknalt.
Wat maakt WASKO zo bijzonder? Ze hebben getracht elk nummer te voorzien van een nieuw jasje, of om meerdere nummers tot een gewaagde mashup om te toveren. Elk nummer wordt met een andere, vaak verrassende, insteek gespeeld en daar waar het kan, en vooral waar het niet kan, zingen de mannen er met zijn vieren op los

Het doel: het dak gaat er af!

In de Proeftuin afgelopen zomer in Gilze in het park hebben deze mannen laten zien waartoe zij in staat zijn. Één groot feest ! ! !

Na WASKO gaan we nog even het feestje voortzetten. Lekker potje muziek en een drankje. En……….

PODIUM VOOR MUZIEKTALENT