impressie Proeftuin 29 juni 2019

Foto’s Proeftuin 29 juni 2019

klik op onderstaande afbeelding voor fotoalbum

 

Line up “de Gilse Proeftuin” 2019

 

datum: zaterdag 29 juni 2019 

locatie: Mollebos Gilze

aanvang de Gilse Proeftuin: 17.00 uur

aanvang muzikaal programma: 17.55 uur
klik op de afbeeldingen of namen voor meer info over de artiesten

 

17.55 uur

Maggie Dae

 

Maggie Dae is een singer-songwriter uit het Limburgse land. Muziek speelt vanaf jongs af aan een rol in haar leven en het is haar met de paplepel ingegoten. Na in verschillende bands als frontvrouw te hebben gefungeerd, heeft ze recent de beslissing genomen om in haar eentje verder te gaan. Met enkel haar warme gitaarklank en sprekende stemgeluid maakt ze popmuziek beïnvloed door country en blues. In haar verhalende songs zingt Maggie Dae over haar ervaringen in het leven en wil ze anderen inspireren door deze met haar publiek te delen. Haar optredens hebben vaak een intieme, theaterachtige setting, maar het ontbreekt zeker niet aan energieke songs, waardoor een klein feestje niet uitblijft.

De muziek van Maggie Dae doet denken aan zowel het vertellende uit de jaren ’60 en ’70 als de nieuwere artiesten van nu. Jackson Browne, Douwe Bob en Ed Sheeran zijn namen die zomaar de revue passeren..

18.30 uur

Stef van den Heuvel

Stef van den Heuvel, een 16 jarige singer-songwriter uit Veghel. Maakt al sinds hij het zich kan herinneren muziek en volgt vanaf zijn achtste gitaarles. Sinds kort schrijft hij zelfs al zijn eigen muziek. Ed Sheeran en Shawn Mendes zijn zijn grote inspiratiebronnen. Stef heeft al twee keer met succes meegedaan aan the Voice Kids. Volgens zijn zeggen een erg gave ervaring waar hij veel leuke muzikale vrienden aan heeft overgehouden. Na zijn gymnasium opleiding wil hij zeker  verder gaan in de muziek.

Hij vindt het super tof om te mogen optreden bij De Proeftuin in Gilze en hoopt dat er veel mensen komen luisteren en genieten van zijn muziek.

 

19.10 uur

Neil, Rosa & Lana

Een gelegenheidsduo met pianist Neil en zangeres Rosa, uitgebreid met gastzangeres Lana uit Gilze. Een aanzienlijk Gils gehalte dus.  Zij zullen hedendaagse liedjes in een eigen akoestische versie brengen  maar gaan ook experimenteren met elektronica. Het gebruik van vocal effects is hiervan een voorbeeld.  Zij gaan ons vast met iets heel moois verrassen!

19.55 uur

Verse Helden Band

De website van Verse Helden (www.versehelden.nl) opent met de zin: Het bruist van muzikaal talent in Gilze en omstreken. Ok, je volgt zangles, zit uren thuis te oefenen op je keyboard, krijgt drumles van een professional of probeert via YouTube de meest lastige grepen op je gitaar onder de knie te krijgen. Mooi, maar hoe breng je juist dat talent samen? Regel een repetitieruimte, zet er een ervaren coach bij en laat het gebeuren. Dat is de Verse Helden Band.

Ontstaan in 2016 en met de volgende samenstelling in 2019: Jelle Gommers op gitaar, Thomas Botermans op keyboard, Thomas van Ooyen op drums en Bjorn Geerts op gitaar/basgitaar.

Zonder zang geen band!

Farah Lintelo, schrijft haar eigen liedjes, zet een cover weg op haar eigen manier en weet het publiek te raken.

Janika Aarts, geboren in het mooie noorden van Nederland en zet haar passie voor zang en muziek voort in het Brabantse Gilze.

Jasper van Tilborg, 11 jaar en een loepzuivere stem. Geef hem een microfoon en hij blaast je volledig weg.

Femke van Zanten, heeft ervaring opgedaan in het wereldje van de musical. Koppel deze ervaring aan een live band.  Succes verzekerd!

20.55 uur

The Heath

The Heath is een band die bestaat uit een groep bevlogen en enthousiaste mensen die goede muziek willen maken en daarmee het publiek willen entertainen.

De band bestaat uit muzikanten die in de afgelopen jaren in verschillende formaties al eens met elkaar hebben gespeeld zoals in Make my day, The Freemen Band en The White Valley Country Band.

Het is altijd lastig een naam te bedenken voor je band. Omdat er drie bandleden uit Oosterheide komen is The Heath een toepasselijke naam.

 

22.00 uur

Perfect Pitch

Perfect pitch is een  4-koppige coverband die zijn oorsprong in 2007 kent met de Tilburgers JP (bas) en Egon (gitaar). Met de komst van de Eindhovense zangeres Laurie en de uit Veldhoven afkomstige drummer Tom speelt deze Brabantse formatie in de huidige samenstelling, bij voorkeur in kroegen en op festivals. Het repertoire bestaat uit recente en oude rock- en popmuziek waarbij getracht wordt herkenbaarheid en originaliteit te combineren. Optredens worden gekenmerkt door een grote variatie aan nummers.

Zij spelen o.a. nummers van Anouk, Herman Brood, The Black Keys, Beth Hart, Kaleo, 3 Doors Down, BLØF, Skunk Anansie, Triggerfinger, U2, ZZ Top en nog veel meer…..

tijdens ombouw van de live-acts wordt de muziek verzorgd door FFM Music & More

volg de actuele info via Facebook pagina van “de Gilse Proeftuin”