Locatie: de Huyskamer Gilze

Inloop: 15.30 uur

Start Muzikaal Programma: 16.00 uur

Einde Muzikaal Programma: ca. 20.30 uur

 

Info Live acts Music Bites 2024

—————————————————————————————————————————-

GUUSJE & COEN

Even voorstellen, wij zijn Guusje en Coen.

Guusje,  een echte Gilse Verse Held, vindt het leuk om te zingen en daarbij gitaar te spelen. Dit wordt haar eerste openbare optreden, spannend zoals iedereen zal begrijpen

De 25 jarige Coen uit Breda speelt al zo’n 15 jaar gitaar en sinds 5 jaar zingt hij er ook regelmatig bij. Bij Coen is de appel niet ver van de boom gevallen. Coen haalt graag het beste uit zichzelf maar zeker ook uit anderen.

Guusje en Coen hebben elkaar ontmoet tijdens een jamsessie bij Verse Helden.

Bij Music Bites gaan ze voor de eerste keer samen het podium op waarbij ze een aantal akoestische nummers ten gehore gaan brengen. Coen zal de zang met zijn gitaarspel gaan begeleiden.

link naar optreden Music Bites :

Music Bites – Guusje en Coen

—————————————————————————————————————————-

LILY & MIRRE

Hoi! Wij zijn Mirre en Lily, beiden uit Gilze,  en we zijn al vriendinnen sinds de basisschool. Wij hebben altijd een gedeelde passie gehad voor muziek. Zo hebben we samen in verschillende musicals gezongen. Ondanks dat we nooit zijn gestopt met zingen, is het lang geleden dat we samen voor een publiek hebben opgetreden. We vonden het tijd om dit weer op te pakken, en dit willen we graag doen tijdens “Music Bites” bij Verse Helden! Jullie kunnen van ons akoestische versies van bekende nummers verwachten. We kijken er enorm naar uit. Hopelijk zien we jullie dan!

link naar optreden tijdens Music Bites:

Music Bites – Lily & Mirre

—————————————————————————————————————————-

DAVID SCHRAM

Persoonlijke akoestische muziek: David Schram neemt je mee in zijn gevoel.

Gedragen door zijn gitaar- en pianospel vertolkt David met zijn warme stem intieme eigen nummers en covers. Met eigen werk als ‘Feeling This Way’ en ‘Never Too Late To Cry’ deelt hij uit zijn persoonlijke ervaring, terwijl covers van bijvoorbeeld Jon Allen, Coldplay en Racoon hem dicht bij het hart liggen.

Als kind heeft David trompet leren spelen, maar als tiener begon zijn liefde voor muziek meer te groeien en heeft hij zichzelf eerst piano en daarna ook gitaar leren spelen.

Naast spelen in duo’s en coverbands, treedt David ook vaker solo op, op kleine podia. Inmiddels 30 jaar oud, geniet David er nog steeds van om samen muziek te maken, maar ook om af en toe alleen op het podium te staan.

 

Ontspan, geniet en laat je meeslepen door de muziek van David.

Link naar Facebook pagina David Schram

Link naar Instagram David Schram

Music Bites – David Schram

—————————————————————————————————————————-

HERON

Wij zijn een band uit de omgeving Oisterwijk bestaande uit gezellige, jonge muzikanten. De band bestaat al zo’n 6 jaar maar in deze formatie spelen we nu een half jaartje. We hebben inmiddels al meerdere optredens gehad wat ontzettend leuke en gave ervaringen waren en waar we altijd een feestje van maakten. Onze band bestaat uit 5 artiesten, zo hebben frontvrouw Melissa die zingt, Tommy op de drums, Sem achter de piano, Holly op de gitaar, en Suzy rockt de bass. Ons repertoire heeft een heerlijke mix van allerlei stijlen (vooral energieke) muziek! Van Stevie Wonder naar Ac/Dc, van Disco naar Bløf, voor iedereen iets!

Bij het optreden bij Verse Helden hebben we  ‘special guest’ Jenny die op haar saxofoon voor extra dynamiek gaat zorgen.

 

link naar facebook pagina Heron

link naar Instagram

Music Bites – Heron

—————————————————————————————————————————-

THE ARROWS

Wij zijn The Arrows, een 5-koppige energieke pop-rock coverband uit Tilburg en omstreken.
Lennart (toetsen) en Linda (zang) zijn in 2019 begonnen en zijn de fundering van de band. Er zijn vele wisselingen in de band geweest voor de huidige bezetting is ontstaan.
Naast Lennart en Linda bestaat de band nu uit Pieter, Stijn en Ischa.
Pieter speelt zowel gitaar als bas. Stijn op drums is een stabiele motor van de band waar we altijd op kunnen rekenen. Gitarist Ischa is er als laatste bijgekomen waarmee de band compleet werd en klaar was om te scheuren …… eh knallen.

Ons repertoire bestaat uit bekende golden oldies met af en toe een verassend uitstapje. Dit alles met een authentieke Arrows twist.

Nu we eindelijk compleet zijn is the sky the limit! Onze ambitie is om veel op te treden en de voetjes van de vloer te krijgen! (Onze shows zijn dan ook op eigen risico te betreden 😜).

Let’s get this party started!

 

Link naar Facebook pagina The Arrows

Music Bites – The Arrows

—————————————————————————————————————————-

DOORWAS

‘Doorwas’ is de nieuwe Nederpop coverband uit Gilze. Deze 6-koppige formatie grijpt terug naar de jaren 80 en 90 toen de Nederpop zijn hoogtij vierden met bands als Doe Maar, Het Goede Doel en De Dijk. Maar ook de Nederlandstalige hits van tegenwoordig worden niet overgeslagen, zoals die van Goldband, Snelle en Maan!

‘Doorwas’, een pakkende naam die past bij een Nederpop coverband. ‘Doorwas’ is ook een fenomeen waarbij de aardappelplant na een stilstand in groei, weer nieuwe knollen gaat aanmaken onder de grond. Laat nu net onze toetsenist aardappelboer zijn en juist bij hem komen we bij elkaar om onze set nog verder uit te breiden en te perfectioneren.

Kortom, ‘Doorwas’ wil zich graag introduceren bij het Gilse publiek tijdens Music Bites!

link naar optreden tijdens Music Bites:

Music Bites – Doorwas

—————————————————————————————————————————-

CHASSE PATATE

Chasse Patate is een energieke coverband met zijn roots in Gilze: de band is “per ongeluk”  ontstaan als gelegenheidsband tijdens Wielerweekend Gilze in 2019. Een jaar later werd de band opnieuw gevraagd voor een eenmalig optreden tijdens het Bavels Truckconvooi. Dat optreden heeft de basis gelegd voor de huidige bezetting:  De bandleden vonden het wel leuk om door te gaan en al vrij snel volgden enkele try-out optredens. De band kwam net lekker op koers toen de Coronapandemie roet in het eten gooide en het avontuur noodgedwongen stopte. De bandleden hielden echter intensief contact en medio 2022 volgde een doorstart – en met succes!

Chasse Patate is inmiddels een volwaardige, avondvullende coverband en treedt dit jaar veelvuldig op. Music Bytes mag natuurlijk niet ontbreken in het tourschema.

Het repertoire van Chasse Patate is veelzijdig en bestaat uit covers van o.a. P!nk, Heart, Katy Perry, AC/DC, Guns ’n Roses, U2, Daft Punk, Bon Jovi, Michael Jackson, Queen, Bruno Mars, Journey en nog veel meer stadionklassiekers. Chasse Patate heeft een geheel eigen, zeer authentieke sound en heeft plezier en gezelligheid hoog in het vaandel staan. We maken van elk optreden een feestje, zowel op-als naast het podium

 

Link naar Facebook pagina Chasse Patate

Link naar website Chasse Patate

Music Bites – Chasse Patate

EVENT LOCATIE: DE HUYSKAMER GILZE