muziekfestival de Hof van Gilze

— entreekaarten voor slechts 5,00 euro nu te koop bij De Hof van Gilze

(7,50 euro aan de deur tijdens het event)

Line Up

 

optredende bands

Even voorstellen

Leden band

Vocals: Freeke de Kort
Guitar: Lex van Dongen
Drums: Tygo Wouters
Guitar: Josse de Kort
Bass: Sigrid van Moll
Vocals: Linde van Eck

Info

Wij zijn de band Popstoned bestaande uit: twee charmante zangeressen, twee keien van gitaristen, een stoere bassiste en een gespierde drummer. Met nummers van ZZ Top tot Anouk hopen wij er met z’n allen een groot feest van te maken!

Even voorstellen

Leden band

Vocals: Farah Lintelo, Janika Aarts, Femke van Zanten, Jasper van Tilborg

Guitar: Bjorn Geerts

Drums: Thomas van Ooijen

Keyboard: Thomas Botermans

Bass: Toby de Jong

 

één van de initiatieven van Verse Helden is de Verse Helden Band. Een band welke met enige regelmaat wisselt van samenstelling. Waarom? Het is tenslotte een springplank naar het nog grotere werk, de volgende belangrijke stap in je muzikale carrière. Dé stap van eindeloos oefenen tijdens muzieklessen of muzikaal experimenteren in het bijzijn van je huisgenoten naar het echte werk in een repetitieruimte of zelfs op het podium. Deze “jonge” band ondersteunt de nieuwe en vaak jonge talentjes op vocaal gebied onder leiding van een bezielende energieke coach.

Even voorstellen

De tent plat met ChassePatate !

ChassePatate is in 2016 begonnen als gelegenheidsband op het Wielerweekend Gilze: een ludieke aktie om -éénmalig- een band met muzikanten uit alle windrichtingen samen te stellen.

Een bont gezelschap met als overeenkomst: hun band met Gilze. De tent ging uit zijn dak: Het repertoire van bekende stadionklassiekers sloeg enorm aan en dat optreden smaakte naar meer maar zoals het hoort met een gelegenheidsband: het was een éénmalig optreden dus daar bleef het bij.

Tot vorig jaar: Begin mei 2019 stond ChassePatate na 3 jaar weer op het podium tijdens het jubileumfeest van het Bavels Truck Convooi, een mooie gelegenheid om de band weer bij elkaar te roepen. Dat was een behoorlijke uitdaging want probeer maar eens om 8 drukbezette muzikanten gelijktijdig in het repetitiehok te krijgen. Maar -met enkele bezettingswisselingen- is hetgelukt !

Sindsdien heeft ChassePatate al meerdere malen met veel plezier opgetreden en keert daarom terug naar het dorp waar het ooit begon: Gilze.

De bandleden hebben ongelooflijk veel zin om tijdens VERSE HELDEN te mogen spelen. ChassePatate speelt covers van o.a. Guns ’n Roses, U2, Pink, ZZ Top, Daft Punk en AC/DC (en nog veel meer), gezongen door liefst 3 zangeressen; Judith Bertens, Fieke van Moorsel en Laura van Heijst. Het gitaarwerk is van Bas van Boxel en Jeroen Hoefmans, toetsen Luuk Krijnen, op basgitaar Marco Eestermans en -voor de laatste keer- op drums Jeroen van Gils.

 

locatie